ReDIT

Een enkeling dacht misschien even aan een goede grap toen ReDIT Luttenberg op 1 april 2002 het levenslicht zag. Hoewel we zeker niet vies zijn van een dolletje was dit een uiterst serieuze stap. Vanuit een gehuurd pand van de familie Oortwijn begon ReDIT begin deze eeuw als technisch handelsbureau. Op z’n Sallands – nuchter, met boerenverstand en geen gekke dingen doen – groeiden we daar langzaam uit ons jasje. En na zes jaar maakten we wereldkundig dat we gingen verhuizen. Naar een mooi, groot, nieuw eigen pand aan de Luttenbergerweg waar ReDIT tot op de dag van vandaag is gevestigd. Naar tevredenheid van onze klanten en zeker ook van onszelf!

Service tot aan jouw eigen voordeur

ReDIT staat bekend om hoge kortingen en lage marges. Dan denk je misschien dat het met de service minder goed is gesteld, maar niets is minder waar. Bij ons geen service tot aan de deur, maar tot aan de voordeur van jouw eigen woning of bedrijf. Heb je teveel ingekocht, kun je het bij ons gewoon terugbrengen. En is een product niet naar wens, dan lossen we het probleem direct voor je op. Net zo gemakkelijk!

Team

Ons team bestaat uit louter vakmensen die het liefst de hele dag in de weer zijn met technische installaties. Ze geven deskundig advies en nemen je daarna ook nog de zorg van het installeren en monteren uit handen. Net zo gemakkelijk!
Vakantieperiode
In verband met vakantie zijn we gesloten van maandag 8 augustus t/m zaterdag 20 augustus.